Claire Danes i sweatshirtkjole Bat Sleeve Dress

Omfavn din mest komfortable tøjsæson, eller ja, efteråret lige her. Dagene bliver kortere, nætterne bliver længere, og der er mindre lyst til at gå ud, men hvad med den lyse side af det hele? Det er helt okay at gå ud i joggingbukser og hættetrøje. Ingen lukker det blinde øje til, fordi alle forsøger at gøre sig godt tilpas. Alligevel, hvis du ikke rigtig er i en svedig situation – lidt ligesom mig – har Claire Danes lige fundet det højeste niveau, som jeg' er meget, meget glad for lige nu.
Det er et tilfælde af "En gang så jeg Cady Heron i militærbukser og klipklapper.Så jeg købte militærbukser og flip-flops.”Kun denne gang var det mere som: "En gang så jeg Claire Danes i en sweatshirt.Kjole og træsko, så jeg købte en sweatshirtkjole og træsko.”Skuespillerinden valgte en grå sweatshirt med midikjole. Den har en hættetrøje med sideslidser for ekstra bevægelse, og selvom vi ikke kan være 100 % sikre, ser det ud til at være rummelige sidelommer.
Med en salat i hånden ser danskeren stilfuld, tilfreds og vigtigst af alt komfortabel ud på en gåtur i New York City. Hun parrede sin sweatshirt i mellemlang længde (som snart bliver min nye yndlings kjolestil) med en brun træsko-slide og en sort rygsæk.
Den gode nyhed er, at Amazon har masser af lignende muligheder, som denne langærmede mini sweatshirtkjole fra The Drop, som er lige så sød med hvide sneakers og tykke kampstøvler. Denne Goodthreads hættekjole er en smule enklere, uden hætte eller lommer, men lige så sød er denne flæsede hættekjole fra Z Supply endnu mere stilfuld.


Indlægstid: Jan-12-2022