Den lavtskårne gennemsigtige kjole, som Jennifer Lopez bar ved premieren på "Gentle Bar", var for hot-look på billederne!

Efter at have genoplivet sit forhold til Ben Affleck, er Jennifer Lopez' stil blevet mere populær end normalt. Den 52-årige stjerne ser mere utrolig ud på scenen, skærmen og Instagram end nogensinde før.
Men da vi så den nedringede kjole, hun havde på til premieren på sin kæreste på den røde løber for nylig, var vi helt overrasket over, hvor utrolig hun så ud!
Da JLo deltog i Los Angeles-premieren på Ben Afflecks seneste film "Tender Bar", var hun den hotteste date nogensinde. Den 12. december gik hun ind på den røde løber iført en lyseblå haute couture Elie Saab-kjole, lav-cut og gennemsigtig , der ligner en perfekt gudinde.Denne kjole er meget tynd og minder os om hendes ikoniske Versace-look i begyndelsen af ​​2000'erne. Det ser ud til, at JLo virkelig brugte sin stil (hun har altid kunnet lide sexede seler og stropper) og sit forhold til at bringe tilbage tidlige ting.
Flere og flere berømtheder kan godt lide at vise deres store kløft, med deres halsudskæring næsten op til navlen.Vanessa Hudgens efterlod for nylig næsten ingen fantasi i en fantastisk brysteksponeret kjole, og Megan Fox bar en blazer med lav krave og tabte vores kæber. Apropos gennemsigtige kjoler, så samarbejdede JLo også med andre stjerner som Zandaya, Hayley Bieber og Julian Hoff, og vi var forbløffede over at have super gennemsigtige kjoler på.
Alex har boet og skrevet i mange modehovedstæder i verden - London, Paris og New York. Hendes arbejde har optrådt i "Women's Wear Daily", "Fadi" og "Academic News". Hos SheFinds dækker Alex al den seneste berømthedsstil trends.Du kan nå hende på [email protected]


Indlægstid: Jan-03-2022